OVER NEXT ABC

In 2020 werd Carrosserie Next, voorloper van Next ABC, uit de grond gestampt. Het doel? Een centraal gelegen carrosseriebedrijf dat de beste kwaliteit en service biedt voor zowel bedrijven als particulieren. Niet veel later breidde Carrosserie Next zijn diensten uit en kwam er een mechaniekafdeling bij om de klant zo goed mogelijk te faciliteren. Next ABC is ontstaan met als doel een one stop shop B2B partner te zijn in de automotive.

Wij bieden diensten zoals carrosserie, mechaniek, aan-en verkoop van wagens én velgen herstelling aan onder één dak. Zo zijn we steeds vlot bereikbaar voor onze partners en klanten, alsook kunnen we hen garanderen van de meest volledige en efficiënte werking.

Logo Next ABC
Medewerker van carrosserieafdeling

Waar expertise en passie elkaar ontmoeten

Is onze slagzin en daar staan we dan ook voor. Ons team bestaat uit alleen de beste professionals die gepassioneerd zijn over hun werk en hun vakgebied. We geloven in het investeren in onze medewerkers zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen en de meest geavanceerde technologieën en technieken kunnen toepassen om de beste resultaten te leveren.

UITSTEKENDE SERVICE EN KWALITEIT

Bij Next ABC streven we ernaar om de hoogste normen te handhaven als het gaat om kwaliteit. We staan naast onze uitstekende service ook garant voor een transparante communicatie zodat je nooit voor onaangename verrassingen of onvoorziene kosten komt te staan. Het vertrouwen van onze partners en klanten is voor ons van groot belang en het team van Next ABC zet zich hiervoor dag in, dag uit voor in. 

Mederwerker van carrosserieafdeling

Teamwork makes the dream work

Next ABC verzekert jou dus van een professionele aanpak waarbij we steeds streven naar een kwaliteitsvolle oplevering. We zijn trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten.